24 Şubat 2011 Perşembe

Active Forums DotNetNuke Çekirdeğine Entegre Ediliyor!

DotNetNuke kullanan webmaster arkadaşlarımız DNN'in Forum modülünün yakın zamanda geçirdiği gelişim sürecini yakından takip etmiştir. DotNetNuke 3 sürümünden itibaren hızlı bir gelişim sürecine giren Forum modülünde DotNetNuke 5'e gelindiğinde çok sayıda yenilik ve iyileştirme yapılmasına rağmen hiçbir zaman ticari bir üründeki başarıya yaklaşılamamıştı. Ancak DotNetNuke Corp'un Active Modules'ü satın alması ile bu durum değişebilir...

DotNetNuke resmi websitesinde önceki gün yayınlanan haberde DotNetNuke Corp'un Active Modules'ü satın alması ve Active Social paketindeki ürünlerin DNN'in gelecek sürümlerinden itibaren Community Edition, Professional Edition ve Elite Edition paketlerine dahil edileceği belirtiliyor.

DotNetNuke Türkiye Kullanıcı Topluluğu bloglarındaki önceki yazılarımda Active Forums modülünün Türkçe, Arapça ve Azerice dillerinde bazı sıkıntılar yarattığından söz etmiştim. Fakat Will (Morgenweck) ve ekibi bir türlü   net bir çözüm elde edememişti. Neyse ki bu satın alma sonrasında sorun daha fazla kişinin dikkatini çekecek ve çözüme ulaşabileceğiz.