4 Temmuz 2010 Pazar

DotNetNuke Forum Modülü 4.6 Beta 2 Sürümü

Chris Paterra DotNetNuke bloglarında geçtiğimiz hafta yayınladığı yazısında DotNetNuke Forum modülünün 4.6 Beta 2 sürümünü yayınladığını duyurdu. Forum modülünün dağıtımı Codeplex üzerindeki şu adresten gerçekleştiriliyor.

Aslında önceki haftalarda Active Modules tarafından geliştirilen Active Forums modülünün son sürümünü Türkçeleştirmiş ve DotNetNuke Türkiye Kullanıcı Topluluğu sitemizde etkinleştirmiştim. Ancak Will'e anlatamadığım bazı sorunlar nedeniyle Türkçeleştirdiğimizde oluşan sıkıntıyı bir türlü çözemiyoruz.

Şu an üçüncü parti olsa da bir forum modülünün Türkçe dil paketi (modülün kendisi kullanıma hazır olmasa da) kullanıma hazır ve bu paketi önümüzdeki hafta içinde yayınlayacağım.

DotNetNuke Forum modülünün 4.6 sürümünü Türkçeleştirmek ve oluşabilecek hatalara karşı test edebilecek arkadaşlara gerekli sunucu ve altyapı desteğini sağlayabilirim.

İyi bir ekip çalışması ile modüller için kullanılabilir Türkçe dil paketleri ve DNN için sorunsuz bir altyapı oluşturabiliriz. Ne dersiniz?