17 Haziran 2010 Perşembe

DotNetNuke 5.4.3 Sürümü Çıktı

VB.NET ve MSSQL Server 2005/2008 tabanlı popüler açık kaynaklı içerik yönetim yazılımı DotNetNuke 5.4.3 sürümü Joe Brinkman'ın DNN bloglarında yaptığı açıklama ile duyuruldu.

DotNetNuke'nin Haziran 2010 sürümünde sayfa yönetimi (page management) ve Telerik HTML Editor ile ilgili sıkıntıların giderilmesine öncelik verilmiş. Sayfa yönetimi ile ilgili yapılan değişikliklerin bu alanda yaşanılan tüm sıkıntıları gidereceğinden bahsediliyor. Umarım öyle olur. Ancak HTML Editor ile ilgili tüm sorunların düzeltildiğini malesef göremiyorum. Joe Brinkman diğer sorunların giderilmesi için DotNetNuke 5.5 sürümünü beklememiz gerektiğini söylüyor.

DotNetNuke 5.4.3 sürümünde güvenlik düzeltmelerine de yer verilmiş. DNN kullanıcılarından gelen geribildirimler sayesinde yapılan iyileştirmeler her ay yayınlanan sürümlere entegre ediliyor. DNN 5.4.3 sürüm notlarına daha önce yayınladığım DotNetNuke 5.4.3 sürüm notları makalesinden ulaşabilirsiniz.

Önemli Bilgi: DotNetNuke ekibi bu sürümde beklenmeyen hatalar nedeniyle sürümü yayından kaldırdı. Detaylar için DotNetNuke 5.4.3 yayından kaldırıldı başlıklı yazımı inceleyebilirsiniz.